Nordic Trust Homes

Fin och prisvärd lägenhet i Alanya centrum, 400 m från Kleopatrastranden

ID:  AL0751 Alanya - Center

Sammanfattning

Alanya
Center

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

55m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya finns i ett trivsamt komplex som erbjuder faciliteter såsom utomhuspool, gym, hobbyrum, Wi-Fi, centralt satellit TV system, reservvattentank och fastighetsskötare. Mycket bra läge med ca 400 m till havet och den vackra Kleopatra stranden och 100 m till Alanya Centrum med alla stadens bekvämligheter, såsom restauranger, affärer, marknader, caféer, banker, växlingskontor, shopping, barer och mycket mer. Det är 100 meter till busshållplats varifrån lokalbussar till bland annat större shoppingcenter avgår ca var 10:e minut och det tar bara 35 minuter till den internationella flygplatsen i Gazipasa.

Lägenhet: Denna trivsamma lägenhet i Alanya är belägen på 4:e våningen av 5. Den har en total boyta på 55 m2 fördelat på vardagsrum och kök med öppen planlösning, 1 sovrum, 1 badrum och balkong i sydväst läge varifrån man har en härlig utsikt över staden, havet och Alanyas borg. Lägenheten har ytterdörr av stål, intercom system, genomgående klinkergolv, helkaklat badrum med duschkabin och är utrustad med luftkonditionering och vitvaror. En mycket fin och prisvärd lägenhet i Alanya centrum.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Håkan K. & Monica J.
Vi vill tacka alla på Nordic trust homes för en mycket lyckad affär, Speci..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!