Nordic Trust Homes

Fullt möblerad lägenhet i Alanya som ligger i ett stort komplex i Mahmutlar

ID: AL0193 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Lägenheter

2

1

1

95m2

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya ligger i ett stort komplex med bra faciliteter som utomhuspool, trädgård, lekplats för barn, parkering, central satellit-TV och vaktmästare. Mycket bra läge centralt i Mahmutlar där alla tjänster finns tillgängliga som butiker, restauranger, postkontor, bank, apotek, sjukhus, marknader och mm. Till havet och den vackra stranden är det bara 250 meter, till Alanya centrum är det ca 10 km dit kan du enkelt åka med buss och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara cirka 25 minuter.

Lägenhet: Fullt möblerad lägenhet i Alanya, Mahmutlar, belägen på 1: e våningen av 5. Den totala bostadsyta är 95 m² fördelad på  2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och seperat kök. Lägenheten är utrustad med en ytterdörr av stål, vitvaror, luftkonditionering och fullt möblerad. Lägenheten är besiktad, vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti genom vårt eget byggföretag!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Jamaal M.
Jag har köpt min andra lägenhet med hjälp av Nordic Trust Homes som är mycket målmedveten och hjälpsam. Han har otroligt bra kompetens angående fastig..
Mer
SÖK