Nordic Trust Homes

Fullt möblerad lägenhet i Alanya med utsikt över bergen och havet, Mahmutlar

ID:  AL0192 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

120m2

Storlek

Beskrivning

Komplex:

En fin lägenhet i Alanya, belägen i ett välskött och fint komplex i Mahmutlar. Det har en utomhuspool, trädgård, central satellit-TV, kraftgenerator, vattentank och intercom-system. Platsen är mycket bra grannskap, Mahmutlar, där alla tjänster finns tillgängliga, till exempel butiker, apotek, frisörer, postkontor, restauranger, etc. Stora köpcentrum ligger inom gångavstånd och till stranden är 250m. Alanya centrum är ca 10 km och det finns lokal buss var 10: e minut. Internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 30 minuter.

Lägenhet:

Denna trevliga och fullt möblerade lägenhet i Alanya ligger på 5: e våningen med totalt tio, användbar layout och en total boyta på 120 m² fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, öppet kök och 2 mysiga balkonger. Lägenheten är utrustad med en ytterdörr av stell, vitvaror och fullt möblerad i trevlig stil, luftkonditionering, fönsterluckor och balkongdörrar. Lägenheten har konsekvent marmorgolv och kaklade badrum och mycket fina detaljer ger ett mysigt intryck.

Lägenheten är besiktad och klart för att bo. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid garanterat genom vårt eget byggföretag.

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Håkan K. & Monica J.
Vi vill tacka alla på Nordic trust homes för en mycket lyckad affär, Speci..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!