Nordic Trust Homes

Fullt möblerad strandlägenhet i Alanya, Tosmur

ID: AL0178 Alanya - Tosmur

Sammanfattning

Alanya
Tosmur

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

120m2

Storlek

Beskrivning

Komplex:

Mycket fin lägenhet i Alanya ligger precis vid strandpromenaden i en av de bästa nya utvecklingen i Alanya. Komplexet har en gemensam takterrass och en swimmingpool som ligger på mezzanin nivå. Med ett starkt ljus i rummen som kompletteras med fantastisk utsikt. Den är konstruerad av två kvarter. Dessa lägenheter kombinerar moderna interiörer med spektakulära balkonger med tillgång till vardagsrum och sovrum och erbjuder enastående utsikt över Medelhavet och Taurusbergen. Detta moderna komplex erbjuder extra faciliteter för varje dag roligt och nöje som pool för vuxna och barn, vattenrutschbanor, grill, bastu, Wi-Fi, kabel-tv-system, allt som bara 50 meter från den vackra stranden. Också i gångavstånd hittar du vardagliga behov som restauranger, apotek, hälsoklinik, stormarknader, köpcentrum, gymnasium, basar, universitet ... etc Alanya centrum ligger bara 2 km bort som du kan besöka med en lokal Buss från 50 m nära busstationen som går var 10: e minut. Gazipasa flygplats ligger bara 30 km från detta komplex.

Lägenhet:

Denna fullt möblerade och underbara lägenhet i Alanya ligger på 9. våningen och har 120m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum och 1 vardagsrum och 2 stora balkonger med vacker havsutsikt och Alanya borgen. Denna fullt möblerade lägenhet i Alanya är utrustad med en ståldörr, intercom-system, telefonlinje, kabel-tv, wi-fi, PWC-fönster, keramikgolv och öppet amerikanskt kök. Mycket ljus och andetagande utsikt.

Lägenheten har inspekterats. Vi hos Nordic Trust Homes säljer fastigheter alltid med  garanti genom vårt eget byggföretag.

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu
loader Sändning..

Våra Kunder

Huda & Abdulah T.
Jag vill bara säga att vi är jätte lyckliglaottade att vi hamnade hos Nordi..
Wissam & Medine
Nordic Trust Homes är ett företag man kan lita på. De är gästvänliga och vi..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!