Nordic Trust Homes

Härlig 3-rums lägenhet i Alanya, Mahmutlar, belägen i ett familjevänligt komplex

ID:  AL0780 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

110m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna mysiga och rymliga lägenhet i Alanya, ligger i ett riktigt fint komplex med faciliteter som passar för hela familjen. Komplexet är beläget bara 350 m från den härliga stranden och här finns utomhuspool med vattenrutschkana, inomhuspool, välutrustat gym, Turkiskt bad, bastu och ångbastu, fin trädgård med uteplatser och grillplats, tennisplan, lekplats, hobbyrum, parkering, generator, fastighetsskötare, satellit TV system och Wi-Fi. Mycket bra läge med ca 100 m till Mahmutlar centrum där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader och mycket annat. Till Alanya är det ca 10 km och dit tar man sej enkelt med lokalbuss som avgår ca var 10 e minut och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 minuter. Komplexet färdigställdes 2012.

Lägenhet: Mycket vacker och välplanerad lägenhet i Alanya, belägen på 8:e våningen av 11, den har 2 sovrum, 2 badrum, 1 stor balkong med söderläge, vardagsrum med öppen planlösning till det vackra köket och den totala boytan är 110m2. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, luftkonditionering, har genomgående vackra marmorgolv och helkaklade badrum varav ett med badkar och det andra med duschkabin.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Muhammed
Vi har länge funderat på att köpa bostad i turkiet och vårt val som mäklare..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!