Nordic Trust Homes

Härlig villa i Alanya, belägen i lyxigt komplex i Konakli

ID: AL0672 Alanya - Konakli

Sammanfattning

Alanya
Konakli

Villa

4

1

3

250m2

Beskrivning

Komplex: En mycket fin villa i Alanya belägen i det lugna bostadsområdet Konakli i ett exklusivt villakomplex. Komplexet byggdes 2014 och erbjuder utmärkta faciliteter för hela familjen här finns stor utomhuspool med barnpool, jacuzzi, gym, vackert anlagd trädgård, lekplats för barnen, reservvattentank, elgenerator, telefonlinje, trådlöst nätverk, satellit Tv, privat parkeringsplats samt fastighetsskötare. Bara 200 m till Konakli centrum där all tänkbar service finns tillgänglig, såsom trevliga marknader, apotek, vårdcentral, post, bank, shopping, restauranger och barer och mycket mer, till havet är det ca 400 m. Med bara 100 m till närmaste busshållplats så är det enkelt att åka till Alanya centrum och det finns två internationella flygplatser inom bekvämt avstånd.

Villa: Denna lyxiga och rymliga villa i Alanya, är fullt möblerad i mycket smakfull stil. Villan består av 3 våningar och den totala boytan är 250 m2 fördelat på 4 sovrum, 3 badrum, vardagsrum och ett vackert kök med öppen planlösning, flera balkonger och terrass. Villan är utrustad med säkerhetskamera, ytterdörr av stål, jalusier för fönster och balkongdörrar, vitvaror och luftkonditionering i varje rum, har genomgående vackra marmorgolv. En mycket vacker och exklusiv villa i underbara omgivningar.

Villan är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Håkan K. & Monica J.
Vi vill tacka alla på Nordic trust homes för en mycket lyckad affär, Speciellt Nordic Trust Homes som alltid ställer upp ,är mycket ärlig,och håller ..
Mer
SÖK