Nordic Trust Homes

Ljus och fräsch 3-rums lägenhet i Alanya, Mahmutlar

ID:  AL0771 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

110m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya är belägen i ett trevligt komplex med många bra faciliteter, såsom utomhuspool, gym, trädgård med grillplats, lekplats, hobbyrum, bastu, tennisplan, bilparkering, elgenerator, reservvattentank, centralt satellit TV system, Wi-Fi, fastighetsskötare med mera. Mycket bra läge centralt i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader, frisersalonger och mycket annat. Till havet och den fina stranden är det endast 150 m, till Alanya är det ca 10 km och dit tar man sej enkelt med buss som avgår ca var 10 e minut bara 50 m från komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 20 minuter.

Lägenhet: En mycket fin lägenhet i Alanya, Mahmutlar, belägen på 4:e våningen av 11. Den totala boytan är 110 m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och en rymlig balkong. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, jalusier för fönster och balkongdörrar, har genomgående klinkergolv, helkaklade badrum med duschkabin. En mycket trevlig, fint designad och välplanerad lägenhet med sydväst läge som släpper in solljuset nästan hela dagen.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Marit & Rolf
Veronica i Nordic Trust Homes har varit ett otroligt stöd för oss under hel..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!