Nordic Trust Homes

Ljus och rymlig lägenhet i Alanya, med vackert läge i Kargicak

ID:  AL0814 Alanya - Kargicak

Sammanfattning

Alanya
Kargicak

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

125m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya, är belägen i ett mycket fint komplex med bra faciliteter och hög kvalité. Här finns utomhuspool med stor härlig solterrass, gym, bastu, ångbastu, bilparkering, centralt satellit Tv system, Wi-Fi, elgenerator, reservvattentank och fastighetsskötare. Komplexet är lugnt och vackert beläget med bara 200 m till stranden. Bara 500 m från komplexet finns Plumeria Shopping Center med större mataffär, apotek, trevliga souveniraffärer, restaurang och bar på terrassen med fin utsikt över havet. På fredagar är det marknad i Kargicak, då finns möjlighet att köpa närodlade färska råvaror, handgjorda kläder, smycken och mycket mer. Komplexet ligger 15 km från Alanya centrum, dit lokalbussar går var 20:e minut och det är endast 15 minuters bilresa till den internationella flygplatsen i Gazipasa.

Lägenhet: Ljus och härlig lägenhet i Alanya, belägen på 3:e våningen av 5. Den totala boytan är 125 m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och vackert kök med öppen planlösning och 2 balkonger med fantastisk utsikt över havet och de grönskande omgivningarna. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, har genomgående klinkergolv och helkaklade badrum med duschkabin. En mycket fin och trivsam lägenhet där allt håller hög kvalité.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktigad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Rigmor och Sedat K.
I slutet av februari 2018 åkte vi till Turkiet för att försöka hitta en sem..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!