Nordic Trust Homes

Ljus och vacker lägenhet i Alanya, Kestel, med fin utsikt

ID: AL0832 Alanya - Kestel

Sammanfattning

Alanya
Kestel

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

65m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: En mycket fin lägenhet i Alanya i ett trevligt och välskött komplex. Här finns utomhuspool, bastu, gym, lekplats, hobbyrum, fin trädgård med grillplats, bilparkering, satellit Tv system, reservvattentank, elgenerator och fastighetsskötare. Vackert läge ca 400 m från havet i populära området Kestel, med bekvämligheter såsom caféer, restauranger och butiker inom gångavstånd och med lokalbuss som avgår ca var 5:e minut kan du besöka större köpcentra eller Alanya centrum. Till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 km.

Lägenhet: Mycket trevlig lägenhet i Alanya, på 2:a våningen av 6 och med en total boyta på 65 m2 fördelat på 1 sovrum, vardagsrum med modernt kök i öppen planlösning, 1 badrum och stor härlig balkong med fin utsikt. Lägenheten är utrustad med vitvaror, PVC fönster, ytterdörr av stål, intercom system, jalusier för fönster och balkongdörrar, har helkaklat badrum med duschkabin och genomgående klinkergolv. Mycket ljus och fin lägenhet med vackra detaljer. 

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu
loader Sändning..

Våra Kunder

Ali & Mojgan
Efter stor erfarenhet av olika mäklarföretag i Alanya så kom ja i kontakt m..
Håkan K. & Monica J.
Vi vill tacka alla på Nordic trust homes för en mycket lyckad affär, Speci..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!