Nordic Trust Homes

Lyxig villa i Alanya, med vackert läge vid foten av Taurusbergen i Kestel

ID: AL0310 Alanya - Kestel

Sammanfattning

Alanya
Kestel

Villa

3

1

2

400m2

Beskrivning

Komplex: Rymlig och mycket fin villa i Alanya, ​belägen i vackra omgivningar på privat tomt. Villan har egen utomhuspool, bilparkering, elgenerator och trädgård med vackra planteringar och grillplats.  Till havet och Kestel centrum är det ca 4 km, till Alanya centrum med stadens stora utbud av service och bekvämligheter är det ca 8 km och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 40 minuter. 

Villa: Underbar villa i Alanya, med en total boyta på 400 m2 fördelat på 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum med öppen spis och ett vackert kök med öppen planlösning, balkonger och stor terrass där du kan njuta av den enastående panoramautsikten över Alanya, Medelhavet och Taurusbergen. Villan är fullt möblerad i ellegant stil och utrustad med vitvaror och luftkonditionering, ytterdörr av stål, klinker och marmorgolv, helkaklade badrum med badkar och duschkabin, jalusier för fönster och balkongdörrar. En lyxig villa med privat pool som är fullt utrustad och klar för inflyttning.

Villan är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Göran & Åsa
Stort tack till Nordic Trust Homes för all hjälp med lägenhetsköpet i Alanya, Kestel. Vi är jättenöjda med all eran service även efter köpet. Vi kan s..
Mer
SÖK