Nordic Trust Homes

Mycket fin lägenhet i Alanya, centralt belägen i Mahmutlar

ID:  AL0156 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

1

Badrum

120m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya, är belägen i ett nybyggt komplex med många faciliteter och centralt läge i Mahmutlar. På komplexet finns det mesta för en perfekt semester, för exempel utomhuspool, gym, bastu, turkiskt bad, trädgård med uteplats, parkering, centralt satellit TV system, Wi-Fi, elgenerator, reservattentank och fastighetsskötare. Centralt beläget i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, för exempel affärer, marknader, restauranger, post, bank, apotek och mycket annat, bara 250 m till stranden och till Alanya centrum tar man sej enkelt med buss som avgår ca var 10 e minut alldeles utanför komplexet. Till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 30 minuter.

Lägenhet: Stor och mycket trevlig lägenhet i Alanya, belägen på 2:a våningen av 10 och den totala boytan är 120 m2 fördelat på 2 sovrum, 1 rymligt badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning, 1 stor balkong med utsikt mot staden och poolen. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, har genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. Ljus och fin lägenhet med många fina detaljer som ger ett mycket välkomnande och trevligt intryck.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktigad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Vida & Homayoun
Nordic Trust Homes är en ärlig, hjälpsam och vänlig person som vi vill gärn..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!