Nordic Trust Homes

Exklusiv lägenhet i Alanya, Mahmutlar, med ett stort utbud av faciliteter

ID: AL0088 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Lägenheter

1

1

1

60m2

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya är belägen i ett lyxigt komplex som färdigställdes 2017. Här finns ett stort utbud av faciliteter, såsom utomhus och inomhuspool, vattenrutschkanor, gym, trädgård med grillplats, lekplats, hobbyrum, bastu, ångbastu, elgenerator, reservvattentank, centralt satellit TV system, Wi-Fi, fastighetsskötare med mera. Mycket bra läge centralt i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader, frisersalonger och mycket annat. Till havet och den fina stranden är det endast 250 m, till Alanya är det ca 10 km och dit tar man sej enkelt med buss som avgår ca var 10 e minut bara 100 m från komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 20 minuter.

Lägenhet: En mycket ljus och fin lägenhet i Alanya, Mahmutlar, belägen på 8:e våningen av 12. Den totala boytan är 60 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och 1 balkong med utsikt mot staden, poolen och havet. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, den har genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. En mycket trevlig, fint designad och välplanerad lägenhet med söder läge som säljs fullt möblerad i smakfull stil och utrustad med alla vitvaror och luftkonditionering.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Jari & Lotta K.
Vill tacka Nordic Trust Homes och alla som jobbar på Nordic Trust Homes för allt vid köpet av våran lägenhet. Dom är väldigt generösa med allt och vi ..
Mer
SÖK