Nordic Trust Homes

Mycket fin och trivsam lägenhet i Alanya, Tosmur

ID:  AL0307 Alanya - Tosmur

Sammanfattning

Alanya
Tosmur

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

115m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya finns i ett litet och välskött komplex nära centrum av Tosmur. Här finns en stor utomhuspool med härlig solterrass, trädgård med grillplats, lekplats, tennisplan, gym, bastu, satellit TV system, elgenerator, bilparkering och fastighetsskötare. De senaste åren har Tosmur blivit en populär ort bland nya fastighetsägare och investerare, här finns allt du behöver såsom restauranger, matvaruaffärer, shopping, caféer, apotek och mycket annat, till den vackra sandstranden är det bara 500 m. Tosmur har ett perfekt läge 4 km öster om Alanya centrum och bara 25 km från Gazipasa flygplats.

Lägenhet: En hemtrevlig och välplanerad lägenhet i Alanya belägen på 2:a våningen av totalt 4. Den har en boyta på 115 m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, 1 balkong med utsikt mot poolen och staden, vardagsrum och fint kök i öppen planlösning. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, jalusier för fönster och balkongdörrar, den har genomgående klinkergolv och helkaklade badrum med duschkabin. Ljus och fin lägenhet med bra planlösning och hemtrevlig atmosfär.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Enisa & Adin
Efter många visningar via olika mäklare så hittade vi det vi letade efter v..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!