Nordic Trust Homes

Nybyggd 3-rums lägenhet i Alanya, belägen i lugna omgivningar i Ciplakli

ID: AL0863 Alanya - Ciplakli

Sammanfattning

Alanya
Ciplakli

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

120m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya är belägen i ett projekt under uppbyggnad i lugna och vackra Ciplakli. På komplexet kommer finnas utomhuspool med en härlig solterrass, trädgård med uteplats, lekplats, hobbyrum, bastu, parkering, centralt satellit TV system, Wi-Fi, elgenerator, reservvattentank och fastighetsskötare. Lokalbussen stannar 200 m från komplexet och om du vill åka in till Alanya så tar det endast 15 minuter, det är 1200 m till stranden, 500 m till Cikcilli centrum där all önskvärd service finns, såsom matvaruaffärer och annan shopping, post, bank, apotek, restauranger och caféer, dagligvaruhandel finns på bekvämt gångavstånd och det är endast 35 minuters bilresa till den internationella flygplatsen i Gazipasa.

Lägenhet: Välplanerad och rymlig lägenhet i Alanya med ett lugnt och vackert läge. Lägenheten har en total boyta på 120 m2 som är fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och modernt kök i öppen planlösning och 2 balkonger med utsikt mot de vackra omgivningarna. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, PVC-fönsterkarmar, jalusier för fönster och balkongdörrar, har genomgående klinkergolv av högsta kvalité och helkaklade badrum med duschkabin. Exklusivt boende i en anläggning av mycket hög kvalité.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där man kan välja sin egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu
loader Sändning..

Våra Kunder

Kent & Hamida M.
Först och främst vill vi Tacka Hasan för all hjälp runt köpet av lägenhet i..
Dijana & Veldin
Tusen tack till Nordic Trust Homes som har hjälpt oss hitta vår dröm lägenh..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!