Nordic Trust Homes

Nybyggd, mycket trivsam lägenhet i Alanya, Oba

ID:  AL0234 Alanya - Oba

Sammanfattning

Alanya
Oba

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

115m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna nylanserade lägenhet i Alanya, Oba, är belägen i ett komplex som erbjuder faciliteter såsom utomhuspool, barnpool, vackra blomsterplanteringar, generator, centralt satellit-Tv system, bilparkering och fastighetsskötare. Mycket bra läge med bara 100 m till Oba centrum där all tänkbar service finns tillgänglig såsom affärer, restauranger, marknad, apotek, bank med mera och bara 150 m till stranden, 100 m till närmaste busshållplats varifrån lokalbussar till Alanya centrum avgår ca var 5:e minut och till Gazipasa flygplats tar det ca 35 minuter.

Lägenhet: Ett nybyggt och mycket fint komplex där vi kan erbjuda denna trevliga lägenhet i Alanya, till salu. Lägenheten är belägen på 2:a våningen av 4, har en total boyta på 115 m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och 2 balkonger. Lägenheten är mycket trevlig och ljus, med många fina detaljer och bra planlösning. Utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, jalusier för fönster och balkongdörrar, genomgående klinkergolv och helkaklade badrum med duschkabin.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Muamer J.
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes, speciellt Erdal. Vi hade t..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!