Nybyggd och lyxig lägenhet i Alanya, belägen 400 meter från den vackra stranden i Mahmutlar

Alanya - Mahmutlar

Fastighet ID:  AL0130

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

1

Badrum

90m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya ligger i ett stort komplex med en vackert utformad trädgård och faciliteter för hela familjen. Här finns bland annat utomhuspool med vattenrutschbana, inomhuspool, jacuzzi, bastu, gym, lekplats, generator, Wi-Fi, fastighetsskötare och parkeringsplats. Lägenheten är belägen centralt i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, till exempel mataffärer, butiker, postkontor, bank, apotek, vårdcentral, restauranger etc. Till den vackra stranden är det ca 400 meter. Till Alanya centrum är ca 10 km och dit kan du enkelt åka med lokalbuss som avgår ca var 10 e minut och till den internationella flygplatsen i Gazipasa, tar det bara cirka 30 km.

Lägenhet: Ljus och bekväm lägenhet i Alanya, färdig för inflyttning i augusti 2018. Lägenheten har en total boyta på 90 m² fördelat på 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och 2 balkonger. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, har genomgående marmorgolv och helkaklat badrum med duschkabin. Det är en mycket ljus och trevlig lägenhet med många fönster som fångar solen hela dagen. Genomgående hög kvalité och manga fina detaljer.

 

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

AVSTÅND

  • 400 m
  • 100 m
  • 100 m
  • 100 m
  • 30 km
  • 45 mins
Kontakta Oss Nu

Gästbok

Vailette & Kjell
Vi köpte vår lägenhet i Mahmutlar av Calle 2014. Calle har vart till st..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!