Nordic Trust Homes

Nyproducerad lägenhet i Alanya, Mahmutlar, med 2 sovrum och vacker design

ID:  AL0203 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

115m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya är belägen i ett nybyggt komplex med bra faciliteter, såsom stor utomhuspool, gym, bastu, lekplats, trädgård med uteplats, bilparkering, centralt satellit Tv system, Wi-Fi, fastighetsskötare. Mycket bra läge nära Mahmutlar centrum där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader och mycket annat. Till havet och den fina stranden är det bara 300 m, till Alanya är det ca 12 km och dit tar man sej enkelt med buss som avgår ca var 10 e minut och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 minuter.

Lägenhet: En härlig lägenhet i Alanya, belägen på 6e våningen av 11 i ett vackert designat och nybyggt hus. Den totala boytan på 115m2 är fördelad på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och balkong. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, jalusier för fönster och balkongdörrar, genomgående klinkergolv, helkaklade och rymliga badrum med duschkabin, bra planlösning och många fina detaljer ger lägenheten en mycket trevlig atmosfär.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktigad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Nilgun C.
Vill starkt rekommendera Nordic trust home. Målvetna bra service och bemöt..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!