Nordic Trust Homes

Nyproducerad, mycket vacker lägenhet i Alanya, Mahmutlar

ID:  AL0725 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

1

Badrum

110m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya är belägen i ett nybyggt komplex med centralt läge och bara 200 m till havet. Här finns faciliteter såsom utomhuspool, bilparkering, centralt satellit TV system, Wi-Fi, elgenerator, reservvattentank och fastighetsskötare. Mycket bra läge centralt i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknad 2 dagar i veckan och mycket annat. Till havet och den fina stranden är det bara 200 m, till Alanya är det ca 12 km och dit tar man sej enkelt med lokalbuss som avgår ca var 10 e minut 100 m från komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 km.

Lägenhet: En härlig lägenhet i Alanya, belägen på 6:e våningen av 8, i ett vackert designat och nybyggt hus. Den totala boytan på 110m2 är fördelad på 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och 2 balkonger med utsikt över staden, bergen och poolen. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, genomgående klinkergolv, helkaklat och rymligt badrum med duschkabin. En mycket ljus och vacker lägenhet med bra planlösning, hög kvalité och många fina detaljer som ger lägenheten en exklusiv atmosfär.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Dijana & Veldin
Tusen tack till Nordic Trust Homes som har hjälpt oss hitta vår dröm lägenh..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!