Nordic Trust Homes

Prisvärd 3-rums lägenhet i Alanya, Mahmutlar.

ID:  AL0151 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

1

Badrum

130m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya finns i ett trevligt lite äldre komplex med många fastboende och faciliteter såsom utomhuspool, trädgård, elgenerator, fastighetsskötare med mera. Mycket bra läge centralt i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader, frisersalonger och mycket annat. Till havet och den fina stranden är det bara 300 m, till Alanya är det ca 10 km och dit tar man sej enkelt med buss som avgår ca var 10 e minut bara 50 m från komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 minuter.

Lägenhet: En prisvärd lägenhet i Alanya, Mahmutlar, belägen på 1:a våningen av 5. Den totala boytan är 130 m2 fördelat på 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och nyrenoverat separat kök och 2 balkonger. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, har genomgående klinkergolv, helkaklade badrum med duschkabin. En mycket trivsam, rymlig och välplanerad lägenhet till ett förmånligt pris.

Lägenheten säljs delvis möblerad och vi på Nordic Trust Homes hjälper er gärna att finna vitvaror och luftkonditionering till förmånligt pris, naturligtvis ingår denna service utan kostnad.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Naser R.
Jag vill Tacka Oktay och teamet för deras väldigt trevliga bemötande och ge..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!