Nordic Trust Homes

Prisvärd och rymlig 3-rums lägenhet i Alanya, Mahmutlar

ID:  AL0789 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

125m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna trivsamma lägenhet i Alanya finns i ett komplex med mycket bra läge och faciliteter såsom utomhuspool, trädgård, lekplats, parkering, elgenerator, reservvattentank, centralt satellit TV system, Wi-Fi, fastighetsskötare. Mycket bra läge centralt i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader och mycket annat. Till havet och den fina stranden är det bara 70 m, till Alanya är det ca 10 km och dit tar man sej enkelt med buss som avgår ca var 10 e minut 20 m från komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 20 km.

Lägenhet: Ljus och mycket fin lägenhet i Alanya, Mahmutlar, belägen på 3:e våningen av 9. Den totala boytan är 125 m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, separat kök och 2 balkonger. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, jalusier för fönster och balkongdörrar, har genomgående klinkergolv, helkaklade badrum med dusch, ljusa varma färger och många fina detaljer ger lägenheten en mycket trevlig atmosfär. En rymlig och trivsam lägenhet med bra planlösning.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Fahri K.
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes för all hjälp och service v..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!