Nordic Trust Homes

Riktigt fin lägenhet i Mahmutlar, med många faciliteter

ID:  AL0702 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

65m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna trevliga lägenhet i Mahmutlar är belägen i ett nybyggt komplex med många faciliteter och hög kvalité. Här finns utomhuspool med vattenrutschkanor och innomhuspool, gym, lekplats ute och lekrum, hobbyrum, bastu, parkering, centralt satellit-Tv system, Wi-Fi, trädgård, grillplats och fastighetsskötare. Komplexet har bra läge med närhet till det mesta, till Mahmutlar centrum med all tänkbar service är det ca 100 m här finner man affärer, restauranger, post, bank, apotek och mycket mera, till stranden är det 250 m. Till Alanya centrum tar man sej enkelt med buss som avgår ca var 10 e minut bara 50 m från komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 30 minuter.

Lägenhet: Vackert designad lägenhet i Mahmutlar, belägen på 10. våningen i ett 12 våningshus. Med en total boyta på 65 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och en balkong med utsikt mot poolen. Hela komplexet har en mycket fin design med vackra detaljer och hög kvalité. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, har genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktigad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Beraki & Abeba
2012 köpte vi 2 lägenheter i Alanya tack vare mäklaren Nordic Trust Homes. ..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!