Nordic Trust Homes

Rymlig och trivsam lägenhet i Alanya med 3 sovrum och nära till allt du behöver

ID:  AL0140 Alanya - Center

Sammanfattning

Alanya
Center

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

3

Sovrum

2

Badrum

165m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya är belägen i ett äldre men väl underhållet 5 våningshus med lugnt läge vid en mindre gata i västra Alanya. Centralt läge med alla bekvämligheter inom gångavstånd, såsom restauranger, affärer, marknader, caféer, banker, sjukhus, apotek, växlingskontor, shopping, barer och mycket mer. Lägenheten är belägen ca 500 m från Kleopatrastranden, det är 100 meter till närmaste busshållplats, 100 meter till närmaste dagligvaruhandel och det tar bara 35 minuter till den internationella flygplatsen i Gazipasa.

Lägenhet: Ljus och trivsam lägenhet i Alanya, belägen på 1:a våningen, boytan är hela 165 m2 som är fördelat på 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum, separat kök och 2 balkonger med utsikt över staden. Lägenheten är delvis renoverad och i mycket bra skick, den har vackra trägolv i sovrummen, laminatgolv i vardagsrummet och klinkergolv i övriga utrymmen, helkaklade badrum med duschkabin, ytterdörr av stål och PVC fönsterkarmar. Hemtrevlig och välplanerad lägenhet med många fina detaljer och ett fantastiskt läge i centrala delarna av Alanya.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Kent & Hamida M.
Först och främst vill vi Tacka Hasan för all hjälp runt köpet av lägenhet i..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!