Nordic Trust Homes

Rymlig och vacker villa i Alanya, belägen i familjevänliga Mahmutlar

ID: AL0060 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Villa

3

1

2

185m2

Beskrivning

Komplex: Rymlig och vacker villa i Alanya, ​belägen på privat tomt i en välskött och trevlig villapark med vackra blommor. Till villan hör egen utomhuspool med en stor härlig solterrass, här finns Wi-Fi, satellit TV system, lekplats, elgenerator, reservvattentank och bilgarage. Villan har ett lugnt och vackert läge ca 1 km från Mahmutlar centrum där all tänkbar service finns tillgänglig, som flertalet matvaruaffärer, restauranger och cafféer, post, bank, vårdcentral, apotek och mycket mera, mindre dagligvarubutik finns på gångavstånd. Till havet är det 1,5 km, till Alanya centrum 15 km och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 minuter. 

Villa: En underbar villa i Alanya, i 2 våningar och med en total boyta på 185 m2, fördelat på 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning, flera balkonger och stor terrass där du kan njuta av den underbara utsikten över Medelhavet och Taurusbergen. Villan säljs fullt möblerad och utrustad med vitvaror och luftkonditionering, har genomgående vackra marmorgolv, och helkaklade badrum varav ett med jacuzzi och det andra med duschkabin och privat utomhuspool. Mycket trivsam villa som är smakfullt inredd och helt färdig för inflyttning.

Villan är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Göran & Åsa
Stort tack till Nordic Trust Homes för all hjälp med lägenhetsköpet i Alanya, Kestel. Vi är jättenöjda med all eran service även efter köpet. Vi kan s..
Mer
SÖK