Nordic Trust Homes

Strandnära 3-rums lägenhet i Alanya, med havsutsikt

ID:  AL0331 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

125m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Rymlig lägenhet i Alanya, Mahmutlar, belägen i ett mycket eftertraktat komplex som har pool med vattenrutschkana, gym, trädgård, tennisplan, parkering, generator, Wi-Fi, centralt satellit Tv system och fastighetsskötare. Förutom detta så finns många andra fördelar såsom, ett centralt läge med kort gångavstånd till matvaruaffärer och annan shopping, marknader, restauranger, caféer och all annan tänkbar service. Komplexet ligger precis vid stranden, vill du åka till Alanya centrum så finns busshållplats alldeles utanför varifrån lokalbuss avgår ca var 10:e minut och det tar bara 20 minuter till Gazipasa flygplats.

Lägenhet: Denna vackra lägenhet i Alanya uppfyller de flesta önskemål du som köpare kan ha, strandnära, havsutsikt, centralt belägen och hög kvalité. Rymlig med en boyta på 120 m2, fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, 2 balkonger, vardagsrum och vackert kök i öppen planlösning. Utrustad med ytterdörr av stål, intercom system och med golv av klinker. Lägenheten ligger på 5:e våningen i en byggnad som består av 11 våningar och har en mycket trevlig design med vackra trädetaljer, ljus och rymd.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Ahmet & Amela
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes som har hjälpt oss att hitt..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!