Nordic Trust Homes

Strandnära och nylanserade lägenheter i Alanya, Tosmur, med panoramautsikt över Medelhavet!

ID:  AL0084 Alanya - Oba

Sammanfattning

Alanya
Oba

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

65m2

Storlek

Beskrivning

Komplex

Fina lägenheter i Alanya i ett fantastiskt komplex med stort utbud av faciliteter såsom utom- och inomhuspool, barnpool, gym, bastu, turkisk bad (Hamam), lobby/reception, inomhusparkering (garage), fantastiskt utomhusområde med vattenfall och broar, lekplats för barn, Wi-Fi, centralt satellit Tv-system, vaktmästare, trädgårdsmästare och 24 timmars säkerhet.

Komplexet har olika lägenhetstyper med varierande storlekar. Här erbjuder vi lägenheter från 1+1 med havsutsikt till stora penthouselägenheter med 4 sovrum. Vitvaror ingår i köpet!

Stranden ligger precis framför dig och affärer och restauranger finns utanför komplexet. Om du vill åka in till Alanya centrum eller vidare längst kusten så finns det lokalbussar som avgår var 5:e minut, från tidigt på morgonen till sent på kvällen. Det är endast 35 km till den internationella flygplatsen i Gazipasa.

Lägenhet

En fräsch och fin lägenhet i Alanya, med centralt läge, den totala boytan är 65 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och modernt kök i öppen planlösning och 1 balkong. Lägenheten har en exklusiv design med många lyxiga detaljer och är utrustad med vitvaror, PVC-fönsterkarmar i träimitation, vackert helkaklat badrum med duschkabin och genomgående klinkergolv av högsta kvalité.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

I detta strandnära komplex har vi flera andra lägenheter till salu. Kontakta oss gärna för mer information!


Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Djana & Erman M.
Nordic Trust Homes bemött oss både som kunder och vänner. Varit stor inform..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!