Nordic Trust Homes

Trevlig, ny lägenhet i Alanya - Kargicak, 2 sovrum och havsutsikt

ID:  AL0839 Alanya - Kargicak

Sammanfattning

Alanya
Kargicak

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

1

Badrum

120m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya – Kargicak, är belägen i ett trevligt komplex med närhet till havet och faciliteter såsom utomhuspool, centralt satellit TV system, Wi-Fi, bilparkering, fastighetsskötare. Mycket bra läge centralt i Kargicak, här finner man dagligvaruhandel och annan shopping. Till Mahmutlar centrum där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader och mycket annat är det ca 1 km. Till havet och den fina stranden är det bara 100m, till Alanya är det ca 15 km och dit tar man sej enkelt med buss som avgår ca var 10 e minut alldeles utanför komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 20 km.

Lägenhet: En ljus och modern lägenhet i Alanya - Kargicak, med en total boyta på 120 m2 fördelat på 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och 2 balkonger med havsutsikt. Lägenheten är belägen på 4 e våningen av totalt 11 och har ytterdörr av stål, intercom system, genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. En ljus och fin lägenhet med bra planlösning och många fina detaljer.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Ahmet & Amela
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes som har hjälpt oss att hitt..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!