Nordic Trust Homes

Trivsam penthouse lägenhet i Alanya, Oba, till ett mycket bra pris

ID: AL0791 Alanya - Oba

Sammanfattning

Alanya
Oba

Läge

Penthouse

Typ

1

Vardagsrum

3

Sovrum

2

Badrum

180m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna penthouse lägenhet i Alanya, är belägen i ett trevligt komplex som erbjuder faciliteter såsom utomhuspool, barnpool, trädgård med grillplats, lekplats, elgenerator, centralt satellit Tv system, bilparkering och fastighetsskötare. Mycket bra läge med bara 100 m till Oba centrum där all tänkbar service finns tillgänglig såsom affärer, restauranger, marknad, apotek, bank med mera och inom gångavstånd finns större köpcentrum. Det är bara 200 m till stranden, 100 m till närmaste busshållplats varifrån lokalbussar till Alanya centrum avgår ca var 5:e minut och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det ca 35 minuter.

Lägenhet: Hemtrevlig penthouse lägenhet i Alanya, belägen på 5-6:e våningen av 6 och med en total boyta på 180 m2 fördelat på 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och ett trevligt kök i öppen planlösning och 2 balkonger. Lägenheten är mycket trevlig och välkomnande, med många fina detaljer och bra planlösning. Utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, jalusier för fönster och balkongdörrar, genomgående klinkergolv och helkaklade badrum.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu
loader Sändning..

Våra Kunder

Shahla O.
Hej Oktay, Så här tänker jag bidra med mina meningar: Vi träffade Okt..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!