Nordic Trust Homes

Underbar 3-rums lägenhet i Alanya, belägen i lugna och vackra Kestel

ID: AL0236 Alanya - Kestel

Sammanfattning

Alanya
Kestel

Lägenheter

2

1

2

70m2

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya är belägen i ett härligt komplex i vackra Kestel, komplexet har en vacker trädgård och stort soligt poolområde, här finns också uteplats och grillplats, lekplats, bastu, turkiskt bad, gym, hobbyrum, elgenerator, parkering, centralt satellit TV system, Wi-Fi och fastighetsskötare. Till Kestel centrum är det ca 200 m och till Alanya centrum ca 4 km, dit kan du enkelt åka med buss som avgår ca var 10:e minut 30 m från komplexet, till större matvaruaffär är det ca 20 m och till det vackra Medelhavet 400 m. Från den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 35 minuter.

Lägenhet: Ljus och fin lägenhet i Alanya, med en total boyta på 70 m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och två balkonger. Lägenheten finns på 4:e våningen av 5 och är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, luftkonditionering, jalusier för fönster och balkongdörrar, den har genomgående klinkergolv och helkaklade badrum med duschkabin. Både lägenheten och komplexet som helhet har en mycket tilltalande design med fina detaljer och genomgående hög kvalité.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Ali K.
Efter ett telefonsamtal med Nordic Trust Homes, bokade vi en gratis visningsresa via företaget. Personalen väntade på oss på flygplatsen och därefter ..
Mer
SÖK