Nordic Trust Homes

Unik villa i Alanya, Mahmutlar

ID: AL0611 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Villa

5

1

3

290m2

Beskrivning

Här finner ni en unik villa i Alanya i fint skick på ett utmärkt läge i det populära och trevliga Mahmutlar. Tomten, belägen fint i ett naturnära område, är 570 kvm stort och har ett garage, bastu, pool, vacker trädgård, grillplats och mysig terrass.

Med en optimal planlösning och en vacker interiör så består denna fina villa i Alanya av 5 fina sovrum, 3 badrum (1 med jacuzzi), 1 vardagsrum, 1 modernt kök och 2 ljusa och luftiga balkonger, och är totalt 290 kvm stort. Denna tjusiga villa i Alanya, uppdelat i 3 våningar, är utrustad med luftkonditionering, vitvaror, keramiska golv av högkvalitet och jacuzzi som ingår i köpet.

Ett stenkast från villan finns både kommunikationer, service och butiker. Villan ligger endast 1,2 km från den varmt sandiga stranden, 1 km till Mahmutlar centrum, 200 m till närmaste busshållplats och endast 20 km till den internationella flygplatsen Gazipasa.

Fira semester nära Medelhavet i en unik och fräsch villa i Alanya

Villan är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Muamer J.
Vi vill tacka hela teamet på Nordic Trust Homes, speciellt Erdal. Vi hade tur att vi kom i kontakt med företaget. Vi är jätte nöjda med Nordic Trust H..
Mer
SÖK