Nordic Trust Homes

Vacker lägenhet i Alanya - Mahmutlar, 2 sovrum och underbar utsikt

ID:  AL0701 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

95m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya – Mahmutlar, är belägen i ett nybyggt och vackert komplex med faciliteter såsom utomhuspool med stor solterrass, gym, bastu och jacuzzi, lekplats, trädgård med uteplats och grillplats, centralt satellit Tv system, Wi-Fi, bilparkering och fastighetsskötare. Mycket trevligt läge med 150 m till centrum i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader och mycket annat. Till havet och den fina stranden är det bara 300 m, till Alanya är det ca 10 km och dit tar man sej enkelt med buss som avgår ca var 10 e minut och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 minuter.

Lägenhet: En vacker och modern lägenhet i Alanya - Mahmutlar, med en total boyta på 95 m2 fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och balkong med havsutsikt. Lägenheten har ytterdörr av stål, intercom system, genomgående klinkergolv och helkaklade badrum med duschkabin. En ljus och elegant lägenhet i svart och vitt, med bra planlösning, många fina detaljer och genomgående hög kvalité.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Mohammad & Bushra
Vi vill tacka Veronica och teamet på Nordic Trust Homes för en fantastisk s..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!