Nordic Trust Homes

Välplanerad 3 rums lägenhet i Alanya, belägen i familjevänliga Mahmutlar

ID:  AL0159 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

120m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna trevliga lägenhet i Alanya, är belägen i ett fint och välskött komplex centralt i Mahmutlar där all tänkbar service finns tillgänglig, till exempel mataffärer, butiker, postkontor, bank, apotek, vårdcentral, restauranger etc. och till den vackra stranden är det bara 200 meter. På komplexet finns faciliteter såsom utomhuspool, trädgård med uteplats, centralt satellit TV system, Wi-Fi och fastighetsskötare. Till Alanya centrum är ca 10 km och dit kan du enkelt åka med lokalbuss som avgår ca var 10 e minut och till den internationella flygplatsen i Gazipasa, tar det bara cirka 25 minuter.

Lägenhet: Rymlig och trivsam lägenhet i Alanya, belägen på 6:e våningen av 7. Den totala boytan är 120 m² fördelat på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och 2 balkonger med utsikt mot staden, poolen och havet. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, jalusier för fönster och balkongdörrar och luftkonditionering. Lägenheten har genomgående klinkergolv, helkaklade badrum med duschkabin, ett vackert, användbart kök och ger ett väldigt trevligt, välkomnande intryck.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket på olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten har besiktats. Vi hos Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti genom vårt eget byggföretag.

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Nilgun C.
Vill starkt rekommendera Nordic trust home. Målvetna bra service och bemöt..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!