Nordic Trust Homes

Exklusiv lägenhet i Antalya, nära Konyaalti stranden

ID:  ANT1022 Antalya - Konyaalti

Sammanfattning

Antalya
Konyaalti

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

57m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Antalya är belägen i ett mycket trevligt komplex med många faciliteter, i ett lugnt och fint område. På komplexet finns utomhuspool, gym, bastu, fin trädgård med uteplats, centralt satellit-Tv system, Wi-Fi, parkering, elgenerator, övervakningskameror och fastighetsskötare. Komplexet har ett mycket trevligt läge ca 7 km från Antalya centrum i lugna omgivningar, till Konyaalti stranden är det 2 km och till Antalyas flygplats 27 km. Alldeles utanför komplexet finns busshållplats så det är mycket enkelt att åka till olika områden i Antalya och även andra platser. I området finns matvaruaffärer, restauranger, apotek och de flesta bekvämligheter och service som behövs i det dagliga livet.

Lägenhet: Vacker och välplanerad lägenhet i Antalya, med en total boyta på 57 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och ett vackert kök i öppen planlösning och balkong med utsikt mot bergen. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, spis och spisfläkt, luftkonditionering, intercom system, underhållsfria fönsterkarmar av PVC, jalusier för fönster och balkongdörr, laminatgolv och helkaklat badrum med duschkabin. Ljus och fin lägenhet med en exklusiv touch, bra planlösning och vackra ytmaterial.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Jari & Lotta K.
Vill tacka Nordic Trust Homes och alla som jobbar på Nordic Trust Homes för..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!