Nordic Trust Homes

Exklusiv penthouse lägenhet i Antalya, centralt belägen nära Konyaalti stranden

ID:  ANT1024 Antalya - Konyaalti

Sammanfattning

Antalya
Konyaalti

Läge

Penthouse

Typ

1

Vardagsrum

5

Sovrum

2

Badrum

280m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina penthouse lägenhet i Antalya är belägen i ett stadskomplex i centrala Antalya. På komplexet finns bilparkering, elgenerator och reservvattentank. Komplexet har ett mycket bra läge ca 100 m från Antalya centrum, till Konyaaltistranden är det bara 400 m och till Antalyas flygplats tar det bara ca 20 minuter. Alldeles utanför komplexet finns busshållplats så det är mycket enkelt att åka till olika områden i Antalya och även andra platser. En exklusiv byggnad i ett mycket eftertraktat område med storstadens alla bekvämligheter och service inom gångavstånd.

Lägenhet: Stor penthouse lägenhet i Antalya, med en total boyta på 280 m2 fördelat på 5 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och vackert kök, flera balkonger och stor takterrass med utsikt över staden. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, vitvaror, luftkonditionering i alla rum, intercom system, underhållsfria fönsterkarmar av PVC, automatiskt styrda jalusier för fönster och balkongdörrar. Lägenheten har genomgående träparkettgolv och badrummen har väggar och golv av granitplattor och är utrustade med duschkabin. Ljus och vackert designad lägenhet med bra planlösning och mycket hög kvalité.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Rigmor och Sedat K.
I slutet av februari 2018 åkte vi till Turkiet för att försöka hitta en sem..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!