Nordic Trust Homes

Nybyggd lägenhet i Antalya, nära Konyaalti stranden

Antalya - Konyaalti

Fastighet ID:  ANT1021

Sammanfattning

Antalya
Konyaalti

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

60m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Antalya är belägen i ett nybyggt och mycket trevligt komplex i ett lugnt och fint område. På komplexet finns utomhuspool, gym, bastu, fin trädgård med grillplats, centralt satellit-Tv system, parkering, elgenerator, övervakningskameror och fastighetsskötare. Komplexet har ett mycket bra läge ca 5 km från Antalya centrum i ett populärt område, till stranden är det 1,3 km och till Antalyas flygplats 25 km. Alldeles utanför komplexet finns busshållplats så det är mycket enkelt att åka till olika områden i Antalya och även andra platser. I området finns matvaruaffärer, restauranger, apotek och det mesta av bekvämligheter och service som behövs i det dagliga livet.

Lägenhet: Mycket fin lägenhet i Antalya, med en total boyta på 60 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och balkong med utsikt mot bergen. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, spis och spisfläkt, TV i vardagsrummet, intercom system, underhållsfria fönsterkarmar av PVC, jalusier för fönster och balkongdörr, laminatgolv och helkaklat badrum med duschkabin. Ljus och mycket fint designad lägenhet med bra planlösning och många fina detaljer.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

AVSTÅND

  • 1,3 km
  • 5 km
  • 200 m
  • 200 m
  • 25 km
  • 20 km
Kontakta Oss Nu

Gästbok

Göran & Åsa
Stort tack till Nordic Trust Homes för all hjälp med lägenhetsköpet i Alany..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!