Nordic Trust Homes

Rymlig lägenhet i Antalya, centralt läge alldeles vid havet

ID:  ANT1025 Antalya - Konyaalti

Sammanfattning

Antalya
Konyaalti

Läge

Penthouse

Typ

1

Vardagsrum

4

Sovrum

2

Badrum

180m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Antalya är belägen i ett litet och välskött komplex, centralt i Antalya. På komplexet finns utomhuspool, fin trädgård med grillplats, centralt satellit Tv system, elgenerator, övervakningskameror och fastighetsskötare. Komplexet har ett mycket bra läge alldeles vid havet, ca 50 m till Antalya centrum och till Antalyas flygplats tar det ca 30 minuter. Alldeles utanför komplexet finns busshållplats så det är mycket enkelt att åka till olika områden i Antalya och även andra platser. Ett exklusivt område med storstadens alla bekvämligheter och service inom gångavstånd.

Lägenhet: Mycket fin och rymlig lägenhet i Antalya, med en total boyta på 180 m2 fördelat på 4 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och 2 balkonger med utsikt mot havet och staden. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, underhållsfria fönsterkarmar av PVC, jalusier för fönster och balkongdörrar, laminatgolv och helkaklade badrum med duschkabin. Ljus och mycket fint designad lägenhet med bra planlösning och många fina detaljer.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Ramiz M.
Köpte lägenhet 1+1 nyproduktion i Mahmutlar av Nordic Trust Homes. Jag kan ..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!