Nordic Trust Homes

Trivsam lägenhet i Antalya, med närhet till Konyaalti stranden

ID:  ANT1026 Antalya - Konyaalti

Sammanfattning

Antalya
Konyaalti

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

60m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Antalya är belägen i litet, trevligt och välskött komplex i ett lugnt och fint område. På komplexet finns utomhuspool, trädgård, lekplats, Wi-Fi, parkering, elgenerator, övervakningskameror och fastighetsskötare. Komplexet har ett mycket bra läge ca 1,3 km från Antalya centrum i trevliga omgivningar, till stranden är det 1,2 km och till Antalyas flygplats 30 km. Alldeles utanför komplexet finns busshållplats så det är mycket enkelt att åka till olika områden i Antalya och även andra platser. I området finns matvaruaffärer, restauranger, apotek och många andra bekvämligheter som behövs i det dagliga livet.

Lägenhet: Mycket fin lägenhet i Antalya, med en total boyta på 60 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och balkong. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, underhållsfria fönsterkarmar av PVC, jalusier för fönster och balkongdörr, genomgående laminatgolv och helkaklat badrum med duschkabin. Ljus och väldigt trevlig lägenhet med bra planlösning och många fina detaljer.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Peymaneh K.
Allt jag kan säga om Nordic Trust Homes är att han är tillförlitlig och har..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!