Nordic Trust Homes

Härlig lägenhet i Bodrum, med underbar havsutsikt

ID:  BDR4039 Bodrum - Yalikavak

Sammanfattning

Bodrum
Yalikavak

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

90m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Mycket fin lägenhet i Bodrum i ett trivsamt komplex beläget i det exklusiva området Yalıkavak ca 15 km från Bodrum centrum. På komplexet finns utomhuspool, vacker trädgård, lekplats, elgenerator, reservvattentank, centralt satellit Tv system, Wi-Fi, fastighetsskötare och bilparkering. Trivsamt läge i vackra omgivningar med 200 m till centrum där man finner affärer, restauranger, cafféer, apotek, marknader och mycket annat och till havet är det bara 350 m. 100 m från komplexet finns busshållplats varifrån lokalbussar till Bodrum centrum och andra platser avgår flera ggr per timme, till närmaste flygplats tar det ca 45 minuter.

Lägenhet: Vacker lägenhet i Bodrum, fint belägen på 2:a våning av ett tvåvåningshus med underbar havsutsikt. Den totala boytan är 90 m2 fördelat på 2 sovrum, vardagsrum med kök i öppen planlösning, 2 badrum och en härlig balkong med havsutsikt. Lägenheten är utrustad med jalusier för fönster och balkongdörrar, ytterdörr av stål, genomgående klinkergolv och helkaklade badrum. Vacker och smakfullt designad lägenhet i underbara omgivningar.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Beraki & Abeba
2012 köpte vi 2 lägenheter i Alanya tack vare mäklaren Nordic Trust Homes. ..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!