Nordic Trust Homes

Vacker lägenhet i Bodrum, Yalıkavak

Bodrum - Yalikavak

Fastighet ID:  BDR4038

Sammanfattning

Bodrum
Yalikavak

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

85m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Mycket charmig lägenhet i Bodrum i ett trivsamt komplex beläget i det exklusiva området Yalıkavak ca 15 km från Bodrum centrum. På komplexet finns utomhuspool, vacker trädgård, lekplats, elgenerator, reservvattentank, centralt satellit Tv system, Wi-Fi, fastighetsskötare och bilparkering. Trivsamt läge med 200 m till centrum där man finner affärer, restauranger, cafféer, apotek, marknader och mycket annat och till havet är det bara 300 m. 100 m från komplexet finns busshållplats varifrån lokalbussar till Bodrum centrum och andra platser avgår flera ggr per timme, till närmaste flygplats tar det ca 45 minuter.

Lägenhet: En vacker lägenhet i Bodrum, fint belägen på 2:a våning av ett tvåvåningshus och har utsikt över havet. Den totala boytan är 85 m2 fördelat på 2 sovrum, vardagsrum med kök i öppen planlösning, 2 badrum och en härlig balkong. Lägenheten är utrustad med jalusier för fönster och balkongdörrar, ytterdörr av stål, genomgående klinkergolv och helkaklade badrum. Vacker och smakfullt designad lägenhet i underbara omgivningar.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

AVSTÅND

  • 300 m
  • 200 m
  • 100 m
  • 100 m
  • 45 min
Kontakta Oss Nu

Gästbok

Kent & Hamida M.
Först och främst vill vi Tacka Hasan för all hjälp runt köpet av lägenhet i..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!