Nordic Trust Homes

Vacker lägenhet i Bodrum, Yalıkavak

ID:  BDR4038 Bodrum - Yalikavak

Sammanfattning

Bodrum
Yalikavak

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

85m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Mycket charmig lägenhet i Bodrum i ett trivsamt komplex beläget i det exklusiva området Yalıkavak ca 15 km från Bodrum centrum. På komplexet finns utomhuspool, vacker trädgård, lekplats, elgenerator, reservvattentank, centralt satellit Tv system, Wi-Fi, fastighetsskötare och bilparkering. Trivsamt läge med 200 m till centrum där man finner affärer, restauranger, cafféer, apotek, marknader och mycket annat och till havet är det bara 300 m. 100 m från komplexet finns busshållplats varifrån lokalbussar till Bodrum centrum och andra platser avgår flera ggr per timme, till närmaste flygplats tar det ca 45 minuter.

Lägenhet: En vacker lägenhet i Bodrum, fint belägen på 2:a våning av ett tvåvåningshus och har utsikt över havet. Den totala boytan är 85 m2 fördelat på 2 sovrum, vardagsrum med kök i öppen planlösning, 2 badrum och en härlig balkong. Lägenheten är utrustad med jalusier för fönster och balkongdörrar, ytterdörr av stål, genomgående klinkergolv och helkaklade badrum. Vacker och smakfullt designad lägenhet i underbara omgivningar.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Dr. R. Naghshbandi
The service I received from Nordic Trust Homes surpassed my expectations an..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!