Nordic Trust Homes

Fantastiskt Projekt med FÄRDIGA Lägenheter i Istanbul, 240 mån RÄNTEFRİ avbetalningsplan

Istanbul - Bahcesehir

Fastighet ID:  IST3034

Sammanfattning

Istanbul
Bahcesehir

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

104m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Detta projekt med lyxiga lägenheter i Istanbul, är beläget i Ispartakule/Bahcesehir, komplexet är uppfört på en 160 000 m2 stor tomt och här finns ett brett utbud av faciliteter i en lyxig miljö, för ex inomhuspool, bastu, gym mm, här finns stora grönområden med gång och cykelvägar, lekplats och lekrum för barnen, grillplatser, basket och tennisplaner, restaurang och caffé, inomhus och utomhus bilparkering i anslutning till de olika husblocken, kameraövervakning och säkerhetssystem, Wi-Fi, smart Tv system till varje lägenhet, centralvärme, elgenerator, fastighetsskötare och trädgårdsmästare och mycket annat. Från komplexet är det mycket enkelt att ta sig runt till andra områden, närmaste metro station finns 1 km bort, till Ataturk flygplatsen är det 19 km och till den nya flygplatsen ca 20 km, skola och sjukhus finns i området liksom all annan service såsom affärer, restauranger, post, bank, apotek med mera.

Lägenhet: Vackra och välplanerade lägenheter i Istanbul, med genomgående hög kvalité i en lyxig miljö. Lägenheter med 1, 2, 3 eller 4 sovrum, badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och balkong, från 50 m2 till 150 m2 beroende på antal rum och läge i huset. Lägenheterna är utrustade med ytterdörr av stål, intercom system, smart TV system, vitvaror, klinkergolv av högsta kvalité och helkaklade badrum.

Dessa exklusiva lägenheter i ett av de finaste områdena i Istanbul är en mycket bra investeringsmöjlighet med fördelaktig avbetalningsplan i 240 månader.

Lägenheterna säljs omöblerade men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheterna är besiktade. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

AVSTÅND

  • 2 km
  • 50 m
  • 200 m
  • 30 m
  • 19 km
  • 30 mins
Kontakta Oss Nu

Gästbok

Djana & Erman M.
Nordic Trust Homes bemött oss både som kunder och vänner. Varit stor inform..
Läs mer

Liknande Fastigheter

Visa Mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!