Nordic Trust Homes

Inflyttningsklar lägenhet i Istanbul, upp till 54 månaders räntefri betalningsplan

Istanbul - Beylikduzu

Fastighet ID:  IST3031

Sammanfattning

Istanbul
Beylikduzu

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

102m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Mycket fina lägenheter i Istanbul, belägna i Beylikduzu, ett av de populäraste och finaste bostadsområdena. Komplexet är stort och här finns ett brett utbud av faciliteter i en lyxig miljö, för ex flera utomhuspooler med separata avdelningar för barnen, vattenrutschkanor, inomhuspool, 4 500 m2 stort spaområde med Turkiskt bad, bastu, ångbastu, massagerum, jacuzzi, vitaminbar, gym, yogarum mm, här finns stora grönområden, lekplats och lekrum för barnen, grillplatser, inomhus och utomhus bilparkering, kameraövervakning, Wi-Fi, satellit Tv system, fastighetsskötare och trädgårdsmästare och mycket annat. Från komplexet finns gratis servicebussar till bland annat större shoppingcenter och busstation och till Ataturk flygplatsen tar det bara 20 min.

Lägenhet: Vackra och välplanerade lägenheter i Istanbul, med genomgående hög kvalité i en lyxig miljö. Lägenheter med 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och balkong från 102 m2 och större beroende på läge i huset. Lägenheterna är utrustade med ytterdörr av stål, intercom system, klinkergolv av högsta kvalité och helkaklat badrum.

Dessa exklusiva lägenheter i ett av de populäraste områdena i Istanbul är en mycket bra investeringsmöjlighet.

Lägenheterna säljs omöblerade men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheterna är besiktade. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

AVSTÅND

  • 2 km
  • 25 min
  • 50 m
  • 50 m
  • 15 min
  • 45 min
Kontakta Oss Nu

Gästbok

Huda & Abdulah T.
Jag vill bara säga att vi är jätte lyckliglaottade att vi hamnade hos Nordi..
Läs mer

Liknande Fastigheter

Visa Mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!