Nordic Trust Homes

Inflyttningsklar lägenhet i Istanbul, upp till 54 månaders räntefri betalningsplan

ID: IST3031 Istanbul - Beylikduzu

Sammanfattning

Istanbul
Beylikduzu

Lägenheter

1

1

1

102m2

Beskrivning

Komplex: Mycket fina lägenheter i Istanbul, belägna i Beylikduzu, ett av de populäraste och finaste bostadsområdena. Komplexet är stort och här finns ett brett utbud av faciliteter i en lyxig miljö, för ex flera utomhuspooler med separata avdelningar för barnen, vattenrutschkanor, inomhuspool, 4 500 m2 stort spaområde med Turkiskt bad, bastu, ångbastu, massagerum, jacuzzi, vitaminbar, gym, yogarum mm, här finns stora grönområden, lekplats och lekrum för barnen, grillplatser, inomhus och utomhus bilparkering, kameraövervakning, Wi-Fi, satellit Tv system, fastighetsskötare och trädgårdsmästare och mycket annat. Från komplexet finns gratis servicebussar till bland annat större shoppingcenter och busstation och till Ataturk flygplatsen tar det bara 20 min.

Lägenhet: Vackra och välplanerade lägenheter i Istanbul, med genomgående hög kvalité i en lyxig miljö. Lägenheter med 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och balkong från 102 m2 och större beroende på läge i huset. Lägenheterna är utrustade med ytterdörr av stål, intercom system, klinkergolv av högsta kvalité och helkaklat badrum.

Dessa exklusiva lägenheter i ett av de populäraste områdena i Istanbul är en mycket bra investeringsmöjlighet.

Lägenheterna säljs omöblerade men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheterna är besiktade. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Dijana & Veldin
Tusen tack till Nordic Trust Homes som har hjälpt oss hitta vår dröm lägenhet. Helt fantastiska dagar med rund resan i hela Alanya området med underba..
Mer
SÖK