Nordic Trust Homes

Mycket trevlig lägenhet i Istanbul, med bra läge i Esenyurt

Istanbul - Esenyurt

Fastighet ID:  IST3037

Sammanfattning

Istanbul
Esenyurt

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

1

Badrum

95m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Istanbul, är belägen i en ny byggnad med bra läge i Esenyurt, ett av de populäraste och finaste bostadsområdena. Till komplexet hör trädgård med uteplats och privat bilparkering, här finns elgenerator, Wi-Fi och fastighetsskötare. Från komplexet är det mycket enkelt att ta sig runt till andra områden, närmaste busshållplats finns endast 100 m bort, till närmaste flygplats tar det ca 25 minuter. Skola och sjukhus finns i området liksom all annan service såsom affärer, restauranger, post, bank, apotek med mera och till havet är det bara 1,5 kilometer.

Lägenhet: Vacker och välplanerad lägenhet i Istanbul, nybyggd med genomgående hög kvalité. Lägenheten finns på 1:a våningen av 5 och har en total boyta på 95 m2 fördelat på 2 sovrum, rymligt badrum, vardagsrum och ett mycket trevligt kök. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, har indragen naturgas ledning och värmeelement, laminatgolvgolv av högsta kvalité och helkaklat badrum med duschkabin.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

AVSTÅND

  • 1,5 km
  • 300 m
  • 100 m
  • 150 m
  • 25 mins
  • 45 mins
Kontakta Oss Nu

Gästbok

Beraki & Abeba
2012 köpte vi 2 lägenheter i Alanya tack vare mäklaren Nordic Trust Homes. ..
Läs mer

Liknande Fastigheter

Visa Mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!