Nordic Trust Homes

Projekt med lägenheter i Istanbul, mycket förmånlig avbetalningsplan

ID: IST3033 Istanbul - Beylikduzu

Sammanfattning

Istanbul
Beylikduzu

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

67m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Detta projekt med mycket fina lägenheter i Istanbul, är beläget i Esenyurt/Beylikduzu, ett av de populäraste och finaste bostadsområdena. Komplexet är uppfört på en 7000 m2 stor tomt och här finns ett brett utbud av faciliteter i en lyxig miljö, för ex utomhuspool med separat avdelning för barnen, inomhuspool, Turkiskt bad, bastu, ångbastu, massagerum, jacuzzi, cafeteria, gym mm, här finns grönområden, lekplats och lekrum för barnen, grillplatser, inomhus och utomhus bilparkering, kameraövervakning, Wi-Fi, satellit Tv system, fastighetsskötare och trädgårdsmästare och mycket annat. Från komplexet är det mycket enkelt att ta sig runt till andra områden, närmaste metro station finns 600 m bort, till Ataturk flygplatsen är det 14 km och till den nya flygplatsen 22 km, skola och sjukhus finns i området liksom all annan service såsom affärer, restauranger, post, bank, apotek med mera.

Lägenhet: Vackra och välplanerade lägenheter i Istanbul, med genomgående hög kvalité i en lyxig miljö. Lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum, badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och balkong, från 63 m2 och större beroende på antal rum och läge i huset. Lägenheterna är utrustade med ytterdörr av stål, intercom system, klinkergolv av högsta kvalité och helkaklat badrum.

Dessa exklusiva lägenheter i ett av de populäraste områdena i Istanbul är en mycket bra investeringsmöjlighet med fördelaktig avbetalningsplan i 30 månader vid en kontantinsats på 40 %. Komplexet kommer även ha en hotelldel så det finns bra möjligheter att hyra ut lägenheten.

Lägenheterna säljs omöblerade men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheterna är besiktade. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu
loader Sändning..

Våra Kunder

Jamaal M.
Jag har köpt min andra lägenhet med hjälp av Nordic Trust Homes som är myck..
Dijana & Veldin
Tusen tack till Nordic Trust Homes som har hjälpt oss hitta vår dröm lägenh..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!