Nordic Trust Homes

Unik lägenhet i Istanbul med 12 månaders räntefri avbetalningsplan!

ID: IST3025 Istanbul - Bahcesehir

Sammanfattning

Istanbul
Bahcesehir

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

70m2

Storlek

Beskrivning

Komplex:

Med ett utmärkt läge i det populära bostadsområdet Bahcesehir så ligger denna fina lägenhet i Istanbul i ett modernt komplex med fåtalet minuter från olika sociala faciliteter. Detta lyxiga komplex i Istanbul erbjuder dig och din familj utmärkta bekvämligheter. Här kan du simma och sola i den fina utomhuspoolen och koppla av i den mysiga inomhuspoolen. Komplexet erbjuder dessutom Aqua Park, gym, bastu, ångbastu, turkiskt bad (hamam), tennisbana, lekplats, hobbyrum, grillplats, vackert anlagd trädgård, fin terrass, trådlöst nätverk, satellit Tv, telefoni, parkering, generator, reserv vattentank, 24/7 reception och vaktmästare. Detta familjevänliga komplex i Istanbul står helt klar för inflyttning!

Med bara fåtal minuter till olika sociala faciliteter så har man trevliga bazaar (marknader), shopping och nöje, apotek, vårdcentraler, busshållplatser, restauranger och barer med mera på gångavstånd. Här bor man endast 2 km från den varma och sandiga stranden, 25 minuter från Istanbul centrum och bara 20 minuter från Istanbul Ataturk International Airport.

Lägenhet:

Med ett utmärkt läge i Bahcesehir så erbjuds en kvadratsmart lägenhet i Istanbul med 1 sovrum, 1 badrum, 1 vardagsrum med ett modernt kök och 1 terrassbalkong med fantastisk utsikt över poolen och Istanbul. Lägenheten är välplanerad med en area på 70 kvm. Vitvaror och luftkonditionering ingår i priset!

Med dess vacker interiör och en vacker utsikt över solnedgången så är den en perfekt lägenhet för dig som bara vill koppla av! Vi hjälper gärna till med att inreda din nya bostad enligt din egen smak och budget.

Nordic Trust Homes erbjuder med stolthet upp till 12 månaders räntefri avbetalningsplan!
Missa inte att kolla denna utmärkta lägenhet i Istanbul på plats!
 

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu
loader Sändning..

Våra Kunder

Kent & Hamida M.
Först och främst vill vi Tacka Hasan för all hjälp runt köpet av lägenhet i..
Jari & Lotta K.
Vill tacka Nordic Trust Homes och alla som jobbar på Nordic Trust Homes för..
Läs mer

Liknande Fastigheter

Visa Mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!