Nordic Trust Homes

Unik lägenhet i Istanbul med 24 månaders räntefri avbetalningsplan!

ID: IST3027 Istanbul - Bahcesehir

Sammanfattning

Istanbul
Bahcesehir

Lägenheter

1

1

1

59m2

Beskrivning

Komplex:

Med ett utmärkt läge i det populära bostadsområdet Bahcesehir så ligger denna fina lägenhet i Istanbul i ett modernt komplex med fåtalet minuter till olika sociala faciliteter. Detta lyxiga komplex i Istanbul erbjuder dig och din familj utmärkta bekvämligheter. Här kan du simma och sola i den fina utomhuspoolen och koppla av i den mysiga inomhuspoolen. Komplexet erbjuder dessutom Aqua Park, gym, bastu, ångbastu, turkiskt bad (hamam), tennisbana, lekplats, hobbyrum, grillplats, vackert anlagd trädgård, fin terrass, trådlöst nätverk, satellit Tv, telefoni, parkering, generator, reserv vattentank, 24/7 reception och vaktmästare. Detta familjevänliga komplex i Istanbul står helt klar för inflyttning!

Med bara fåtalet minuter till olika sociala faciliteter så har man trevliga bazaar (marknader), shopping och nöje, apotek, vårdcentraler, busshållplatser, restauranger och barer med mera på gångavstånd. Här bor man endast 2 km från den varma och sandiga stranden, 25 minuter från Istanbul centrum och bara 20 minuter från Istanbul Ataturk International Airport.

Lägenhet:

Med ett utmärkt läge i Bahcesehir så erbjuds en kvadratsmart lägenhet i Istanbul med 1 sovrum, 1 badrum, 1 vardagsrum med ett modernt kök och 1 mysig balkong med fantastisk utsikt över poolen och Istanbul. Lägenheten är välplanerad med en area på 59 kvm. Lägenheten har utrustad med keramiska golv, intercom system, ståldörr, PVC-fönster och lyxigt modernt badrum. Vitvaror och luftkonditionering ingår i priset!

Med dess vacker interiör och en vacker utsikt över solnedgången så är den en perfekt lägenhet för dig som bara vill koppla av! Vi hjälper gärna till med att inreda din nya bostad enligt din egen smak och budget.

Nordic Trust Homes erbjuder med stolthet upp till 24 månaders räntefri avbetalningsplan!
Missa inte att kolla denna utmärkta lägenhet i Istanbul på plats! 

Kontakta Oss
loader Sändning..

Våra Kunder

Dijana & Veldin
Tusen tack till Nordic Trust Homes som har hjälpt oss hitta vår dröm lägenhet. Helt fantastiska dagar med rund resan i hela Alanya området med underba..
Mer
SÖK