Nordic Trust Homes

En underbar lägenhet i Alanya, i ett mycket fint komplex vid kanten av Dim floden

ID:  AL0544 Alanya - Kestel

Sammanfattning

Alanya
Kestel

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

2

Badrum

120m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Vacker lägenhet i Alanya, belägen i ett nybyggt, stort och lyxigt komplex alldeles bredvid Dim floden i Tosmur. Komplexet har ett brett utbud av faciliteter som passar hela familjen såsom stor härlig utomhuspool, separat barnpool, inomhuspool, gym, bastu, Turkiskt bad, lekplats, hobbyrum, trädgård, grillplats, elgenerator, parkering, centralt satellit-Tv system, Wi-Fi, fastighetsskötare mm. Mycket bra läge med 450 m till havet, 150 m till Tosmur centrum där affärer, restauranger, apotek, minibank, bageri och mycket annat finns tillgängligt. Närhet till större shoppingcenter, till Alanya centrum är det ca 4 km och mycket enkelt att åka med buss som avgår ca var 5e minut 100 m från komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 35 minuter. 

Lägenhet: Lyxig och rymlig lägenhet i Alanya, belägen på 2:a våningen i en byggnad bestående av 5 våningar. Den totala boytan är 120 m2 och de är fördelade på 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och 2 balkonger med vacker utsikt. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, luftkonditionering i alla rum, vitvaror, golv av klinker och vacker marmor. En ljus och luftig lägenhet med gott om plats för hela familjen.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Bernt och Anki A.
TACK TILL NORDIC TRUST HOMES ! Nu är vi ägare till en fantastiskt fin lägen..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!