Nordic Trust Homes

Nybyggd, mycket fin 2-rums lägenhet i Alanya, Mahmutlar

ID:  AL0177 Alanya - Mahmutlar

Sammanfattning

Alanya
Mahmutlar

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

70m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna lägenhet i Alanya finns i ett trevligt, nybyggt komplex som lämpar sig mycket bra för åretruntboende och erbjuder faciliteter såsom utomhuspool, elgenerator, reservvattentank, centralt satellit TV system, Wi-Fi, fastighetsskötare med mera. Mycket bra läge i en lugnare del av Mahmutlar, ca 500 m från centrum där all tänkbar service finns tillgänglig, för ex affärer, restauranger, post, bank, apotek, vårdcentral, marknader, frisersalonger och mycket annat. Till havet och den fina stranden är det bara 200 m, till Alanya är det ca 10 km och dit tar man sej enkelt med buss som avgår ca var 10 e minut bara 100 m från komplexet och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det bara ca 25 minuter.

Lägenhet: Denna underbara lägenhet i Alanya, är belägen på 1:a våningen av 9. Den totala boytan är 70 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och ett mycket fint kök i öppen planlösning och balkong med utsikt mot staden. Lägenheten är utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, har genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. En mycket fint designad och välplanerad lägenhet som håller genomgående hög kvalité, till ett förmånligt pris.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Enisa & Adin
Efter många visningar via olika mäklare så hittade vi det vi letade efter v..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!