Nordic Trust Homes

Fräsch lägenhet i Alanya, Oba, med havsutsikt och nära centrum!

ID:  AL0009 Alanya - Oba

Sammanfattning

Alanya
Oba

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

1

Sovrum

1

Badrum

55m2

Storlek

Beskrivning

Komplex

Denna vackra och moderna lägenhet i Alanya finns i ett centralt beläget komplex med många faciliteter i det populära Oba. Komplexet har en modern design och här finns inomhus- och utomhuspool, bastu, gym, SPA-avdelning, turkiskt bad (hamam), bastu, ångbastu, grillplats, trådlöst nätverk, elgenerator, reservvattentank, parkering, fastighetsskötare och 24 timmars säkerhet. Det är endast 500 meter till Oba centrum där all tänkbar service finns tillgänglig, såsom affärer, restauranger, minibank, post, apotek med mera. Till Alanya centrum är det ca 3 km och dit går lokalbussar ca var 5e minut bara 50 m från komplexet, 300 meter till den vackra stranden och 40 km till Gazipasa flygplats samt 135 km till Antalya flygplats.

Lägenhet

En fräsch och modern lägenhet i Alanya, med en total boyta på 55 m2 fördelat på 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning och en balkong med havsutsikt. Lägenheten är utrustad med vitvaror, luftkonditionering, PVC fönsterkarmar, ståldörr, intercom system, brandlarm och klinkergolv.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där du kan välja din egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Peymaneh K.
Allt jag kan säga om Nordic Trust Homes är att han är tillförlitlig och har..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!