Nordic Trust Homes

Mycket trivsam lägenhet i Alanya, belägen i populära Oba

ID:  AL0169 Alanya - Oba

Sammanfattning

Alanya
Oba

Läge

Lägenheter

Typ

1

Vardagsrum

2

Sovrum

1

Badrum

85m2

Storlek

Beskrivning

Komplex: Denna fina lägenhet i Alanya, är belägen i ett trivsamt och välskött stadskomplex, här finns trädgård med uteplats, centralt satellit Tv system, bilparkering, reservvattentank med mera. Mycket bra läge med bara 100 m till Oba centrum där all tänkbar service finns tillgänglig såsom affärer, restauranger, marknad, apotek, bank med mera och bara 300 m till stranden. Inom gångavstånd finns flera större shoppingcenter, 100 m till närmaste busshållplats varifrån lokalbussar till Alanya centrum avgår ca var 10:e minut och till den internationella flygplatsen i Gazipasa tar det ca 35 minuter.

Lägenhet: En trevlig och välskött lägenhet i Alanya, belägen på 2:a våningen av 5. Lägenheten har en total boyta på 85 m2 fördelat på 2 sovrum, 1 badrum, vardagsrum och kök med öppen planlösning och balkong med utsikt mot staden och bergen. Lägenheten är mycket trevlig och har bra planlösning, utrustad med ytterdörr av stål, intercom system, PVC fönsterkarmar, jalusier för fönster och balkongdörrar, genomgående klinkergolv och helkaklat badrum med duschkabin. En riktigt fin och trivsam lägenhet till ett mycket förmånligt pris.

Lägenheten säljs omöblerad men vi på Nordic Trust Homes erbjuder möbelpaket i olika prisnivåer där man kan välja sin egen stil.

Lägenheten är besiktad. Vi på Nordic Trust Homes säljer alltid med garanti via vår egen byggfirma!

Begär mer detaljer

Kontakta Oss Nu

Våra Kunder

Shahla O.
Hej Oktay, Så här tänker jag bidra med mina meningar: Vi träffade Okt..
Läs mer
CHATTA PÅ WHATSAPP!